Termeni și condiții

Ultima actualizare: 14 octombrie 2018

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare („Termeni”, „Termeni de utilizare”) înainte de a utiliza site-ul https://girls-who-lift.com („Serviciul”) operat de Inanna Fitness SRL („noi”, „ale noastre”).

Accesul la și utilizarea Serviciului este condiționat de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau folosirea Serviciului sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu nici o parte a termenilor, nu este posibil să accesați Serviciul.

Conturi

Atunci când creați un cont cu noi, trebuie să ne furnizați informații exacte, complete și actuale. Nerespectarea acestor prevederi constituie o încălcare a Termenilor, ceea ce poate duce la terminarea imediată a contului dvs. în cadrul Serviciului nostru.

Sunteți responsabil pentru protejarea parolei pe care o utilizați pentru a accesa Serviciul și pentru orice activități sau acțiuni aflate sub parola dvs., indiferent dacă parola dvs. este la Serviciul nostru sau la un serviciu al unei terțe părți.

Sunteți de acord să nu dezvăluiți parola niciunei terțe părți. Trebuie să ne anunțați imediat după ce ați luat cunoștință de orice încălcare a securității sau utilizarea neautorizată a contului dvs.

Proprietate intelectuală

Serviciul și conținutul, caracteristicile și funcționalitatea sa originală sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Inanna Fitness SRL și a licențiatorilor săi.

Legături către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri Web ale unor terțe părți sau servicii care nu sunt deținute sau controlate de către Inanna Fitness SRL.

Inanna Fitness SRL nu are niciun control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale unor terțe părți. Mai mult, recunoașteți și sunteți de acord că Inanna Fitness SRL nu este responsabil sau răspunzător direct sau indirect pentru orice prejudiciu sau pierdere cauzată sau presupusă a fi provocată de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii.

Vă recomandăm cu insistență să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri sau servicii ale unor terțe părți pe care le vizitați.

Terminare

Putem rezilia sau suspenda imediat accesul la Serviciul nostru, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv fără limitare dacă încalcă Termenii.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască încetării vor continua să rezilieze, inclusiv, fără limitare, dispozițiile privind proprietatea, excluderea garanției, indemnizația și limitarea răspunderii.

Putem rezilia sau suspenda contul dvs. imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv fără limitare dacă încălcați Termenii.

La terminare, dreptul dvs. de a utiliza Serviciul va înceta imediat. Dacă doriți să vă întrerupeți contul, puteți întrerupe pur și simplu utilizarea Serviciului.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască încetării vor continua să rezilieze, inclusiv, fără limitare, dispozițiile privind proprietatea, excluderea garanției, indemnizația și limitarea răspunderii.

Act de renunțare

Utilizarea de către dvs. a Serviciului este la riscul dvs. unic. Serviciul este furnizat pe baza „în timp ce este” și „cum este disponibil”. Serviciul este furnizat fără garanții de orice natură, expres sau implicit, incluzând, dar fără a se limita la garanțiile implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, non-încălcare sau performanță.

Legea aplicabilă

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legislația României, fără a ține seama de dispozițiile sale privind conflictul de legi.

Eșecul nostru de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. Dacă o prevedere a acestor Termeni este considerată nevalabilă sau inaplicabilă de către o instanță, restul prevederilor acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord între noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le putem avea între noi cu privire la Serviciu.

Schimbări

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este materială, vom încerca să furnizăm o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a oricărui nou termen. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi determinat la discreția noastră.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după intrarea în vigoare a acestor revizuiri, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, nu mai utilizați Serviciul.

Contacteaza-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați.

 

 

Share this post
in Fără categorie.